zaakvoerder Gunther De Bruyn

t:    +32 (0)475 51 41 91

e: info@combatbvba.be

CHAT NU VOOR MEER INFO !

DE HUISBESCHERMER

EN VOCHTBESTRIJDING

 

 

 

De Huisbeschermer, da's bescherming op maat tegen overstromingen!

 

 

● Voorkom binnendringend water

 

● Montage zonder schroeven of boren

 

● Eenvoudig te plaatsen binnen enkele minuten

 

● Makkelijk demonteren en opbergen.

 

 

 

 

Toch te laat? Check dan onze services voor vochtbestrijding...

 

De Huisbeschermer...

...uw wapen tegen water!

Wat is de Huisbeschermer eigenlijk?

Met de Huisbeschermer kan u nu uw huis beschermen tegen binnendringend water van overstromingen, dat langs poorten, ramen en/of deuren uw huis bedreigt. De Huisbeschermer wordt op maat gemaakt en is in principe toe te passen op elk type raam, deur en poort (hout, P.V.C., alu en metaal).  U hoeft geen voorgeboorde gaten of vaste hechtingen te voorzien.

 

De beschermer wordt in de breedte op maat gemaakt en is leverbaar in 2 verschillende hoogtematen: 45 cm en 90 cm.

 

 

De eenvoudige montage van de stevige Huisbeschermer neemt slechts een 5-tal minuten in beslag. Iedereen kan dit ook zelf monteren. Als u het water ziet stijgen, heeft u dus nog voldoende de tijd om hem op te stellen en uw huis te vrijwaren van binnenstromend water. Na het gebruik kan u de Huisbeschermer eenvoudig demonteren en compact opbergen. De Huisbeschermer beschermt uw huis voor minstens 98 % tegen binnendringend water!

 

 

De waterdoorlatendheid is conform de testen van het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor de Bouw (WTCB) - (onder voorbehoud van correcte plaatsing). U kan het rapport van het WTCB hier downloaden. De Huisbeschermer is eigendom van Ingini bvba en is gepatenteerd.

Vanwaar onze samenwerking met Ingini?

De Huisbeschermer is gepatenteerde eigendom van Ingini bvba. Aan het hoofd van Ingini staat Marc Moeys, eigenaar en zaakvoerder van de firma Moeys, een bloeiende KMO gespecialiseerd in de productie en het plaatsen van ramen, (schuif-)deuren, poorten en pergola's. Met het oog op een optimale dienstverlening en snelle service, is het tot een samenwerking gekomen waarbij Combat Services optreedt als regiodealer van Ingini.

Wat zijn de oplossingen voor vochtbestrijding?

Toch vocht in huis? Ook daarvoor kunnen we u de gepaste oplossingen aanbieden. Elke situatie vergt een specifieke aanpak. Daarom zullen we eerst de oorzaak van het vochtprobleem achterhalen. Daarna kunnen we u de gepaste technieken voorstellen voor onder andere :

 

- opstijgend vocht

- natte muren

- kelderbehandeling

- schimmelvorming

- muffe geuren

- ventilatie

- isolatie

 

Combat bvba werkt samen met home-solution.be en bouwdroger-verhuur.be

Combat zorgt snel voor een vrijblijvende offerte voor alle vochtproblemen alsook voor het ontvochten van uw woning met behulp van bouwdrogers.

 

 

 

op deze pagina...

designed and hosted by BOSSOS

DE HUISBESCHERMER

EN VOCHTBESTRIJDING